ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

Το Calypso Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ακριβώς έξω από τα Χανιά, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης (το κέντρο της πόλης των Χανίων απέχει περίπου 4 χλμ.)

Calypso Hotel beach
Calypso Hotel
Calypso Hotel beach

Ξενοδοχείο Calypso στους Άγιους Απόστολους Χανίων Κρήτης

Λίγα λόγια για το Ξενοδοχείο Καλυψώ

Τα διαμερίσματα Calypso βρίσκονται στο ιδανικότερο μέρος των Χανίων και συγκεκριμένα, μεταξύ μιας από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Ευρώπης – μόνο 80 μέτρα από την παραλία – και άλλες χρήσιμες εγκαταστάσεις και καταστήματα όπως, παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια, pool bars και ένα σύγχρονο γήπεδο για τένις (το γήπεδο τέννις είναι υπό ανακατασκευή για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο).

Επιπλέον, το ξενοδοχείο Calypso είναι λίγα χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και συγκεκριμένα μόνο 4 χιλιόμετρα. Η μεταφορά σας από το χώρο μας είναι εύκολη υπόθεση καθώς υπάρχει στάση λεωφορείου 100 μέτρα από το ξενοδοχείο και υπάρχουν λεωφορεία τακτικά – σχεδόν κάθε 15 λεπτά.

Ταξί είναι πάντα διαθέσιμα και υπάρχει χώρος όπου σταθμεύουν περίπου 50 μέτρα από εμάς. Είναι δική σας επιλογή η μετάβαση σας σε οποιοδήποτε σημείο των Χανίων ή της Κρήτης, αρκεί να το σχεδιάσετε.

Στο ξενοδοχείο Calypso υπάρχει χώρος υποδοχής και αναμονής όπως επίσης και χώρος τηλεόρασης για την διευκόλυνση σας οποιαδήποτε ώρα την ημέρα.

This was our second stay at the wonderful Clypso hotel, and we might even return! Located very close to a wonderful beach, this apartment hotel offers a pleasent and very comfortable choice.

guest review, September 2015

Τοποθεσίες για επίσκεψη στην Κρήτη

Λιμνοθάλασσα του Μπάλου

Στα Χανιά της Κρήτης στην βόρεια πλευρά και δυτικά των Χανίων θα βρείτε την εξωτική παραλία του Μπάλου. Μπορείτε να φτάσετε στο Μπάλο με το αυτοκίνητο […]

Ελαφονήσι παραλία

Στη νότια πλευρά του νησιού της Κρήτης, θα βρείτε ένα μαγικό μέρος γεμάτο λευκό και ροζ άμμο, μια περιοχή που ονομάζεται Ελαφονήσι. Αν αποφασίσετε να κάνετε […]

Αγορα Χανιά, Κρήτη

Η Δημοτική Αγορά Χανίων, το τεράστιο κτίσμα των 4.000 τ.μ., σε περιβάλλοντα χώρο 17.200 τ.μ., είναι η «καρδιά» της πόλης. Κτίσμα πρωτότυπο και μελετημένο, αποτελεί όχι […]

Ανάκτορο της Κνωσού στο Ηράκλειο, Κρήτης

Το μινωικό ανάκτορο είναι ο κύριος επισκέψιμος χώρος της Κνωσού (ή Κνωσσού), σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα, με συνεχή ζωή από τα νεολιθικά χρόνια έως τον […]